• Period Underwear Complete Set
  • Period Underwear Complete Set

Period Underwear Complete Set

Regular price

You save Rp106k with this bundle!

The complete set for you who want to try switching to period underwear and save money! This set includes three styles of our undies:


Free Handmade Waterproof Bag by Rumah Pekerti Women’s Community in Flores! 

Ideal to carry a spare pair of  Perfect Fit when you are outside - at school, office, or on the go!

Feels: 100x better than single-use pads – no irritation and bulky feeling


Your Impact: 

  • Reduce 100 single use pads per year - more sustainable
  • Donate 3 reusable pads for women in need of period products in NTT 

Complete set celana menstruasi ini cocok banget untuk kamu yang ingin rasakan menstruasi yang super nyaman, anti tembus, ramah lingkungan dan hemat pengeluaran! No Limit to your best self! Period.

Materials

body: 81.5% nylon, 18.5% spandex

OEKO Tex Certified

  • Made in Indonesia
  • Free Shipping
  • Washable 100x
  • Designed by women
  • Buy One Give One
Size chart

S: 57-79 cm (waist); 70-85 cm (hips)

M: 62-85 cm (waist); 80-105cm (hips)

L: 68-89 cm (waist); 100-125cm (hips)

XL: 72-94 cm (waist); 120-135 cm (hips)

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Real Review from Tokopedia

  • ★★★★★

    “Pertama kali coba period underwear, sejauh ini ok! Bagian padded-nya agak tebal sih jadi perlu membiasakan diri aja karena sudah 3 tahun pakai cawan menstruasi dan nggak pakai pembalut lagi.”

    Bunga Manggiasih
  • ★★★★★

    “Lovin the materials 😍😍😍 cant wait to wear em on my next cycle”

    Aliannisya Fatma
  • ★★★★★

    “aku pikir ini bahannya katun juga sama dengan yang versi Midi dan full brief, tapi ternyata nylon Waktu nyampe baru ngeh, ternyata di deskripsinya begitu, but it's ok my bad. ”

    “So far so good sih, karena ini juga untuk light flow but I wish they make cotton version of this”

    Atsil Sisil Wasilah
  • ★★★★★

    “My first period underwear 🩲 dipakai pas flow-nya lagi banyak dan celdal ini bisa nampung 4-5 jam!! Perlu adaptasi bbrp menit pertama sih, tapi abis itu langsung nyaman krn bahannya enak & nyerep cepet gilsss ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ dikasih period pad kain juga yang tidak kalah nyaman 👍🏻 great product, great cause. Tentu akan purchase lagi di sini ☺️”

    Diandra A
  • ★★★★★

    “Sangat puas beli produk Perfect Fit, bahannya bagus dan pengemasannya berkualitas. mantapp :)”

    Luqman Hakim S. U
Kata Mereka

FAQ

Find the most frequently asked questions below.

We suggest washing in advance before use. Then, wear the product at home or in the initial menstrual phase. This step allows you to feel comfortable with the product. 

Remember that the Perfect Fit product has different absorbancies. You can check whether you are fit or not along with your flow. It is you that has an understanding of how much your flow runs :)

It depends on your flow, dear. If your flow is long and extensively run, we suggest you have 6-8 pairs of  Perfect Fit. 

Otherwise, if your flow has a short period and runs a little, 4-5 pairs are more than enough.  You can purchase 3-4 pairs for a starter kit, and see what the result has :)

If you take place all the care instructions, before and after you wore then it will last up to 1000 times of laundry.

That means if you wear regularly, it has to last 2-3 years since you purchased it. Remember, you should wash after wearing it, rinse with cold water, and last is drying under the sun.  Avoid bleaching, softener, and dryer in washing machine.  

Period Underwear

Bikini brief

Capacity: 10-15ml

Midi brief

Capacity: 10-15ml

Full brief

Capacity: 15-20ml

Reusable pads

Regular 10-15ml

Heavy 15-20ml