• Full Brief Period Underwear
  • Full Brief Period Underwear
  • Full Brief Period Underwear
  • Full Brief Period Underwear
  • Full Brief Period Underwear

Full Brief Period Underwear

Regular price

Feeling insecure about leaks on your heavy days? Meet the Full Brief Period Underwear!

Best to use during your heaviest flow days. Use it during the day as well as to sleep so you don't need to worry about leaks.

  • Can absorb 15-20ml = 4 regular single use pads.
  • The soft cotton will make you feel comfortable, dry, and secure
  • Free from harmful chemicals (PFAS)
  • Buy One Give One model = we will donate reusable pads for women in need for every purchase of this product

Free Handmade Waterproof Bag by Rumah Pekerti Women’s Community in Flores! Ideal to carry a spare pair of  Perfect Fit when you are outside - at school, office, or on the go!

Celana dalam menstruasi Perfect Fit memiliki lapisan khusus untuk menyerap darah menstruasi, cocok untuk kamu yang ingin nyaman dan bebas gatal tanpa harus pusing mikirin pembalut sekali pakai atau menstrual cup! 

Model is wearing size M. She is 158cm and 44kg, waist: 72cm, hip: 85cm.

Materials

body: 81.5% nylon, 18.5% spandex

OEKO Tex Certified

  • Made in Indonesia
  • Free Shipping
  • Washable 100x
  • Designed by women
  • Buy One Give One
Size chart

S: 57-79 cm (waist); 70-85 cm (hips)

M: 62-85 cm (waist); 80-105cm (hips)

L: 68-89 cm (waist); 100-125cm (hips)

XL: 72-94 cm (waist); 120-135 cm (hips)

Customer Reviews

Based on 4 reviews
100%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Mearcstapa
Produk bagus dan ada bonus juga ✨

Suka banget dengan produknya dan packagingnya. Dapat bonus lagi. Terima kasih!

Thank you Kak! We’re so lucky to have you trusting the Perfect Fit for your #NoLimitPeriod. We hope you could feel better with your Perfect Fit!

A
Afrida Widya
Cocok untuk kado 🎁

Kirim untuk kado. Pengemasannya bagus. Semoga cocok dengan produknya.

Hi Afrida, thank you so much for your kind words! We’re so happy you loved your Perfect Fit. Feel free to send us a message if you need anything. Cheers!

G
Galuh U.
Komplit isinya! Nggak sabar mau coba 😍

Paket sampai dengan selamat! Gasabarrr nyobanya😍 panduan penyucian n info dll komplitt deh, bonus pembalut kain juga. Thankuuu perfect fit!

Hi Galuh, thank you so much for your kind words! We’re so happy you loved your Perfect Fit. Feel free to send us a message if you need anything. Cheers!

I
Ina Saptiono
Heavy flow cocok untuk hari-hari pertama menstruasi🩸

Produknya bagus, bahannya nyaman, pengiriman cepat, packaging baik. Saya sarankan pakai heavy flow untuk hari-hari pertama menstruasi.

Hi Ina, thank you so much for your kind words! We’re so happy you loved your Perfect Fit. Yes, setuju dengan kamu untuk pakai Heavy Flow saat hari pertama menstruasi. Hope you feel better with Perfect Fit. Cheers!

Real Review from Tokopedia

  • ★★★★★

    “Pertama kali coba period underwear, sejauh ini ok! Bagian padded-nya agak tebal sih jadi perlu membiasakan diri aja karena sudah 3 tahun pakai cawan menstruasi dan nggak pakai pembalut lagi.”

    Bunga Manggiasih
  • ★★★★★

    “Lovin the materials 😍😍😍 cant wait to wear em on my next cycle”

    Aliannisya Fatma
  • ★★★★★

    “aku pikir ini bahannya katun juga sama dengan yang versi Midi dan full brief, tapi ternyata nylon Waktu nyampe baru ngeh, ternyata di deskripsinya begitu, but it's ok my bad. ”

    “So far so good sih, karena ini juga untuk light flow but I wish they make cotton version of this”

    Atsil Sisil Wasilah
  • ★★★★★

    “My first period underwear 🩲 dipakai pas flow-nya lagi banyak dan celdal ini bisa nampung 4-5 jam!! Perlu adaptasi bbrp menit pertama sih, tapi abis itu langsung nyaman krn bahannya enak & nyerep cepet gilsss ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ dikasih period pad kain juga yang tidak kalah nyaman 👍🏻 great product, great cause. Tentu akan purchase lagi di sini ☺️”

    Diandra A
  • ★★★★★

    “Sangat puas beli produk Perfect Fit, bahannya bagus dan pengemasannya berkualitas. mantapp :)”

    Luqman Hakim S. U
Kata Mereka

FAQ

Find the most frequently asked questions below.

We suggest washing in advance before use. Then, wear the product at home or in the initial menstrual phase. This step allows you to feel comfortable with the product. 

Remember that the Perfect Fit product has different absorbancies. You can check whether you are fit or not along with your flow. It is you that has an understanding of how much your flow runs :)

It depends on your flow, dear. If your flow is long and extensively run, we suggest you have 6-8 pairs of  Perfect Fit. 

Otherwise, if your flow has a short period and runs a little, 4-5 pairs are more than enough.  You can purchase 3-4 pairs for a starter kit, and see what the result has :)

If you take place all the care instructions, before and after you wore then it will last up to 1000 times of laundry.

That means if you wear regularly, it has to last 2-3 years since you purchased it. Remember, you should wash after wearing it, rinse with cold water, and last is drying under the sun.  Avoid bleaching, softener, and dryer in washing machine.  

Period Underwear

Bikini brief

Capacity: 10-15ml

Midi brief

Capacity: 10-15ml

Full brief

Capacity: 15-20ml

Reusable pads

Regular 10-15ml

Heavy 15-20ml