Comfort 🌸 | Sustainable 🌏 | Healthy ✅ | Every Purchase Drives Positive Impact 💜

  • REGULAR PAD
  • REGULAR PAD
  • REGULAR PAD

REGULAR PAD

Regular price
  • made in Indonesia
  • free shipping
  • washable up to 5 years
  • 90-day free return
  • 1 sold = 1 donated

Perfect Fit’s reusable pads for your moderate to heavy flow is the perfect choice for your body and Mother Earth! The Regular Pads are highly absorbent, comfortable and washable!

absorb 10-15ml or equivalent to 3 single-use pads.

the magic🧚🏽‍♂️
  • no need to insert like menstrual cup
  • ultra-thin layers with leak-proof technology
  • soft and breathable fabric
  • PFOA-free
impact

by purchasing Perfect Fit, you support women in Eastern Indonesia to access reusable pads.

materials
  • 100% cotton
  • made from vegan materials
  • OEKO Tex Certified
care guide

hand/ machine wash with gentle mode, rinse with cold water, hang dry under direct sun, do not bleach, no dry clean, no tumble dry.

Customer Reviews

Based on 3 reviews
67%
(2)
33%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
Riaresti pesek
❤️ the packaging

Great package,,😍

Thank you so much for your kind words, Riaresti. We’re so lucky to have you trusting the Perfect Fit for your period. We hope you could feel better with your Perfect Fit!

U
Ullaulle
Hitungannya lebih murah dan high quality product❇️

The best banget. Harga itungannya jauh lebih murah dari kualitas yang didapat. Susah banget nyari reusable pads yang high quality dan seneng banget pas dateng barangnya juga oke.

Thank you so much for your kind words, ullaulle. We’re so lucky to have you trusting the Perfect Fit for your period. We hope you could feel better with your Perfect Fit! ❤️

T
Tebe Nusaku
Happy banget😍

Happy bgt tp sayang ada kqncing yg lepas saat kami buka boxnya

Hai dear, terima kasih atas pembeliannya. Thanks sudah kabari kami mengenai kancing. Mohon maaf. Kita akan segera ganti dengan produk baru for free. Sending you love from Perfect Fit team.

Real Review from Tokopedia

  • ★★★★★

    “Pertama kali coba period underwear, sejauh ini ok! Bagian padded-nya agak tebal sih jadi perlu membiasakan diri aja karena sudah 3 tahun pakai cawan menstruasi dan nggak pakai pembalut lagi.”

    Bunga Manggiasih
  • ★★★★★

    “Lovin the materials 😍😍😍 cant wait to wear em on my next cycle”

    Aliannisya Fatma
  • ★★★★★

    “aku pikir ini bahannya katun juga sama dengan yang versi Midi dan full brief, tapi ternyata nylon Waktu nyampe baru ngeh, ternyata di deskripsinya begitu, but it's ok my bad. ”

    “So far so good sih, karena ini juga untuk light flow but I wish they make cotton version of this”

    Atsil Sisil Wasilah
  • ★★★★★

    “My first period underwear 🩲 dipakai pas flow-nya lagi banyak dan celdal ini bisa nampung 4-5 jam!! Perlu adaptasi bbrp menit pertama sih, tapi abis itu langsung nyaman krn bahannya enak & nyerep cepet gilsss ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ dikasih period pad kain juga yang tidak kalah nyaman 👍🏻 great product, great cause. Tentu akan purchase lagi di sini ☺️”

    Diandra A
  • ★★★★★

    “Sangat puas beli produk Perfect Fit, bahannya bagus dan pengemasannya berkualitas. mantapp :)”

    Luqman Hakim S. U
Kata Mereka

FAQ

Find the most frequently asked questions below.

We suggest washing in advance before use. Then, wear the product at home or in the initial menstrual phase. This step allows you to feel comfortable with the product. 

Remember that the Perfect Fit product has different absorbancies. You can check whether you are fit or not along with your flow. It is you that has an understanding of how much your flow runs :)

It depends on your flow, dear. If your flow is long and extensively run, we suggest you have 6-8 pairs of  Perfect Fit. 

Otherwise, if your flow has a short period and runs a little, 4-5 pairs are more than enough.  You can purchase 3-4 pairs for a starter kit, and see what the result has :)

If you take place all the care instructions, before and after you wore then it will last up to 1000 times of laundry.

That means if you wear regularly, it has to last 2-3 years since you purchased it. Remember, you should wash after wearing it, rinse with cold water, and last is drying under the sun.  Avoid bleaching, softener, and dryer in washing machine.  

Period Underwear

Bikini brief

Capacity: 10-15ml

Midi brief

Capacity: 10-15ml

Full brief

Capacity: 15-20ml

Reusable pads

Regular 10-15ml

Heavy 15-20ml